Τρόποι Πληρωμής

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Εντός Ελλάδος

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€

Εντός Ελλάδος 5,00€  έως 5 κιλά.

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν (εως 5 κιλά). (Αφορά τις αποστολές με κουριερ)

 Τα έξοδα για μεταφορά εξοπλισμου κομμωτηριου και βαρεων αντικειμένων επιβαρύνουν εσας και αποστελονται με πρακτορειο μεταφορών της επιλογής σας )

Τα Προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ) είναι αυτά που παρατίθενται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας σας. Η πληρωμή του προϊόντος μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

 

Αντικαταβολή μέσω COURIER έως 400€. Κατά την παραλαβή του προϊόντος εξοφλείται στον υπάλληλο της courier το τελικό ποσό της παραγγελίας σας. Σημειώνεται ότι η πληρωμή με το σύστημα της αντικαταβολής ισχύει για παραγγελία με μέγιστη αξία Ττετρακοσίων ευρώ (400€). Σε περίπτωση που η αξία της παραγγελίας είναι μεγαλύτερη από το παραπάνω ποσό των 400 ευρώ (400)€, τότε η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά  προπληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα  .

Με πιστωτική κάρτα VISA , MASTERCARD, DINNERS, που έχει εκδοθεί σε οποιαδήποτε τράπεζα. Με χρέωση όλου του ποσού.

Με λογαριασμό PayPal.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με e-mail στο info@tericosmetics.gr υπ΄ όψιν Λογιστηριου το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παράδοσης εκκινεί από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου). Σε αυτή την περίπτωση, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη εξ ολοκλήρου. Οι αριθμοί λογαριασμού είναι οι παρακάτω:

Πειραιώς iban  GR98 0171 2750 0062 7501 0142 807 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ :Μπακαούκας Πέτρος , Τέρη Σωτηρία
Εθνική Iban     GR64 0110 411 00000 411 62640696    ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ :Μπακαούκας Πέτρος , Τέρη Σωτηρία

 

Δικαιούχος: ΜΠΑΚΑΟΥΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ –ΤΕΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την επιχείρησή μας πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης.

Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία κατά την εγγραφή.