Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα που παρουσιάζονται μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στη Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) ή εταιρεία μεταφορών για μεγαλύτερα φορτία (κατόπιν συνεννόησης με δικά σας έξοδα αποστολής και εντολή παραλαβής από την έδρα μας ) εντός 1-5* εργάσιμων ημερών ( *Νησιά: 2-5 εργάσιμες μέρες ,*Δυσπρόσιτες -Απομακρυσμένες περιοχές: 3-5 εργάσιμες μέρες . Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες της Tericosmetics.gr αποστέλλονται σε εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα - Παρασκευή) εκτός από τις επίσημες αργίες.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

*Η διαχείριση των παραγγελιών θα γίνεται την ίδια μέρα, εφόσον ληφθούν εώς τις 1μ

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Εντός Ελλάδος (ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ)

Για παραγγελίες κάτω των 60,00€

Εντός Ελλάδος 5,00€  έως 5 κιλά.

Για παραγγελίες άνω των 60,00€ τα μεταφορικά είναι Δωρεάν (εως 5 κιλά). (Αφορά τις αποστολές με κουριερ)

 Τα έξοδα για μεταφορά εξοπλισμου κομμωτηριου και βαρεων αντικειμένων επιβαρύνουν εσας και αποστελονται με πρακτορειο μεταφορών της επιλογής σας )

Το κόστος αποστολής αναγράφεται στη σχετική σελίδα με το καλάθι αγορών και επηρεάζεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας και τον επιλεγμένο τρόπο παράδοσης. Ο υπολογισμός του κόστους γίνεται αυτόματα από το σύστημα. Σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται το κόστος αποστολής να μην υπολογιστεί σωστά από το σύστημα. Σε αυτή την περίπτωση υπεύθυνος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να ενημερώσει για τη διαφορά στο κόστος, διατηρώντας από την πλευρά σας το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας αν διαφωνείτε με το κόστος αυτό, ή να επιλέξετε διαφορετικό τρόπο παράδοσης.

Επιπλέον Πληροφορίες

Κανονισμοί Αποστολών

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Ορισμένα προϊόντα που πωλούνται από την Teri cosmetics απαιτούν ειδικό χειρισμό ως ορίζεται από τους ομοσπονδιακούς, κρατικούς και τοπικούς κανονισμούς που διέπουν τη μεταφορά αυτών των ειδών. Η μέθοδος αποστολής αυτών των ειδών υπαγορεύεται από αυτούς τους κανονισμούς. Στην Teri Cosmetics , συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς και ως εκ τούτου η αποστολή μερικών προϊόντων σε ορισμένες ποσότητες δύναται να μην είναι δυνατή. Αν αυτό επηρεάζει την παραγγελία σας, λυπούμαστε για την όποια ταλαιπωρία.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Η Teri Cosmetics δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημιά, ελάττωμα, ουσιαστική διαφορά ή απώλεια προκύπτει σε προϊόντα που παραδίδονται σε εταιρεία διαμεταφοράς. Αυτό σημαίνει ότι η Teri cosmetics δεν είναι υπεύθυνη για να παρέχει αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων για οποιαδήποτε προϊόντα παραδίδονται σε εταιρεία διαμεταφοράς. Αν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μια εταιρεία διαμεταφοράς, συνιστούμε να απαιτείτε από το διαμεταφορέα να αρνείται οποιαδήποτε πακέτα φθάνουν κατεστραμμένα. Εάν ένα πακέτο χαθεί ή καταστραφεί, αφού ληφθεί από τον διαμεταφορέα φορτίων, αποτελεί ευθύνη του διαμεταφορέα φορτίων.